Академія більярду УБА




VIVAT, ACADEMIA!


21 лютого 2018 року

На черговому засіданні Правління Української більярдної асоціації, що відбулося 21 лютого цього року, прийняте рішення, яке на роки буде визначати розвиток більярдного спорту в Україні. Цим рішенням засновується Академія більярду Української більярдної асоціації в якості неприбуткової установи, що має на меті залучення до занять більярдним спортом широких кіл населення і, в першу чергу, дітей та молоді; сприяння реалізації державних програм розвитку більярдного спорту, вдосконаленню системи підготовки висококваліфікованих спортсменів, їх успішному виступу на змаганнях, у тому числі міжнародних, створення умов для підвищення соціального статусу більярдного спорту.

Академія створена на підставі Договору про спільну діяльність, сторонами якого виступили Українська більярдна асоціація, ТОВ “Лідер ВМС”, ТОВ “Платон СВ” і Київська асоціація любителів більярду.

За своєю формою Договір є договором приєднання. Будь-яка фізична чи юридична особа, що відповідає вимогам, зазначеним в Договорі, та сповідує його цілі і принципи може приєднатися до Договору. Першим таке бажання виявила Дитяча більярдна школа “Альфа” під керівництвом Олександра Шумелюка.

Нова установа у своїй діяльності керується Положенням про Академію більярду Української більярдної асоціації. Першим президентом Академії одноголосно обрано віце-президента УБА Олександра Гуденка.


Правління УБА.



Дитяча більярдна школа «Альфа»
оголошує набір дітей для групових занять!

 Дитяча більярдна школа

На честь відкриття школи ми даруємо кожній бажаючій дитині або підлітку
2 тижні безкоштовних тренувань!
Також є можливість індивідуальних тренувань для дітей і дорослих.

Наш тренер - майстер спорту, чемпіон Європи та України Устіч Кирило.

Додаткова інформація:
Дитяча більярдна школа «Альфа»

Телефон – (063) 842 68 12